Bestyrelsesmøde – 2. november 2006

Sted: Michael Melsen
Fremmødte: Henning Christensen, Per Ørum, Michael Melsen, Kjeld Jensen, Karl Forup & Leif Hansen
Udeblevet: John Hansen &Frede Sloth

Så fik vi vist det med øgenavnene på plads. Første punkt på dagsordenen.

 

Konstituering af bestyrelse

Formand: Henning blev enstemmigt genvalgt
Næstformand: Michael blev enstemmigt genvalgt
Kasserer: Per: Valgt på baggrund af tidligere års succes
Arkivar: Leif
PR-ansvarlig: Karl
Projektansvarlig: John
Lokalredaktør: Keld

Og det skal da også lige nævnes at Frede jo selvfølgelig stadig er vores web-redaktør-servicemand-designer mm. Leif som er vores nye Arkivar, havde allerede gjort sig nogle tanker om hvordan vi får styr på vore arkiver af knallertmateriale. Derfor dem der har noget materiale, bedes lave en liste over hvilke knallerter de har materiale om. Dette skal ske inden en måned. Der var desuden enighed om at den service vil vil opbygge ikke skal være gratis, men være så dyr at det kun er seriøse henvendelser der benytter dette. Næste punkt: Kommende arrangementer blev diskuteret Der er noget med at der vil blive en knallertudstilling ifb med den gamle by. (Det er noget Ove Dürr ved noget om)

Henning mener det er vigtigt at vi bliver repræsenteret der. Derfor blev det besluttet at Henning og vores nye projektmand – John skal undersøge mulighederne i dette arrangement. Noget af det der skal undersøges er: Hvor mange knallerter skal der udstilles, Hvordan vil de være forsikret, Hvor længe skal de udstilles, Hvordan er de sikret under udstillingen, Hvordan bliver de opbevaret (Tørt, varme mm.)Himmelbjergløbet: Det blev diskuteret om det bliver til noget i år og om det bliver et Aktiv løb. Michael vil spørge Kurt Brixius.Jammerbugtløb: Kjeld vil arrangere et Jammerbugtløb i Juni Det vil blandt andet gå igennem Tranum gammel grusgrav der er lavet om til naturreservat. Vesterhavet vil også være på ruten.Vradsløb: Karl forslog et midtsommer Aftenløb. Det blev diskuteret om det ikke var muligt at lave links (Underpunkt) ved løbsbeskrivelserne på nettet således at man lige fik nogle få liniers eller evt. et kort der beskriver løbet. Der kan jo også komme nye ting til ved “gammelkendte” løb. Henning Spørger Frede om det er muligt at lave links ved arrangementer.

 

Næste punkt: Stumpemarked

Vi skal have opbygget standen. Følgende medbringer: Per. Skylon Centrum John. Everton, Paller, Puch  MS Henning: Kreidler, Kaffekrus. Michael: Nusser TT Per. Borde, stole, banner, samt  Dr. Nielsen Alle Kaffe og div. Knallertrelativeret Karl Rundstykker Per medbringer vores udvalg i sodavand:Vagtplan Mødes på  Lørdag 6-730

Tidsplan: 8-9 Per michael 9-10 Leif og henning 10-11 karl  John 11-12 Sunds mand  per Henning 12-1 Michael Leif 13-14 John Karl 14-15 Alle

 

Næste Punkt: Næste møde

Den 12-01-2007 klokken 15 hos Leif Hansen (Tlf: 86851311)

Det var vist det.

Hvis der var nogen der har kommentarer er i meget velkomne.

Godt samarbejde fremover.

Det vil nok være bedst hvis John skifter knallertmærke, så skulle der være en mulighed for at han kunne nå frem til bestyrelsesmøderne.

Spøg til side, nu til det seriøse.

Michael Melsen