Ringkøbing Fjord Rundt 2015

Af Kennet Eskildsen

Med knap 100 deltagere var det den største felt veteranknallerter som har kørt rundt om fjorden.

 

Det startede som sædvanlig med stort morgen på Stauningvej 42, hvor vejret igen i år så noget snusket ud, det stod ned i stænger da jeg skulle køre til Stauningvej på min grå maxi kl, halvvejs gik den længere og længere ned i fart, så hjem igen og starte Grand prix. Jeg skulle være førerhund så maxién måtte byttes ud.

 

Med lidt forsinket ankomst hvor alle var godt i gang med morgen maden, var det noget af en syn med alle de knallerter af forskellige mærker linet op.

 

Kl. 9.00 gik starten, regnen var stoppet og ud af cykelstien det gik, solen kiggede da også frem. Kunne godt mærke at det rev noget i puchén, det blæste 23 sekundmeter i stødene, men alle kom frem til første stop som var surf pladsen i Ringkøbing.

Derefter gik det mod Søndervig hold da helt op en modvind, det trak tænder ud på de gamle knallerter feltet blev sprængt, men de blev samlet igen i Hv. Sande.Turen fra Søndervig til Nymindegab gik som en drøm super medvind, der måtte vi tøjle hastigheden der nemt kunne snige sig op på 37 km/t.

 

Efter indtagelse af middagsmaden i en af værkstederne i Nymindegab lejeren ”Tak” Så vi lige et par tank´s, inden vi kørte mod Bork. Resten af turen gik næsten uden nedbrud og alle kom sikkert hjem igen, også takket være Benny og følgebilen. 5 stk. knallerter måtte udgå 😉 Stort set tørvejr hele vejen men blæsende.

 

De kolde tændrør takker alle deltagere, også dem fra Kolding som kørte til og fra løbet på knallert.

 

Håber vi ses næste år.