Nytårskur 2014

Af Michael Melsen & Chr. Langborg-Hansen

Igen i år var Alice og Christian Thygesen den 5. januar værter for vores nytårskur. Der var rigtig mange, der havde glædet sig til denne tur. Det at mødes og køre en tur midt i vinteren er bare en top oplevelse.

 

Jeg kan ikke huske, hvor mange år det er siden, Lemmingklanen begyndte med denne tradition, men jeg kan da huske, at vi kun var 8 deltagere første gang. Hvert år steg interessen, og det tror jeg den fortsætter med. I år var vi 57 stk.

 

Noget der kendetegner dette løb er, at der deltager mange Patinaknallerter. Altså knallerter med en del naturlig rust. De tager ikke skade af lidt dårligt vejr. Dette synes jeg er spændende.

Alice og Christian og div. hjælpere havde som sædvanligt lavet et top arrangement. Jeg er meget taknemmelig over, det store arbejde de har lagt i dette. Som I kan se på billederne, så kan det vidst ikke blive mere hyggeligt. Hvor er det altså fedt at møde sine knallertkammerater igen.

 

Selve turen var jo også som sædvanligt en super tur. Hvordan kan det næsten blive andet, når man kører i Gudenådalen omkring Gjern og Svostrup. Når det så oven i købet var saltfri og tørvejr. Indimellem skinnede solen også. Kan det så blive bedre.

 

Tak for en god dag. Jeg glæder mig allerede til næste år.