Løgstør Tour de XL 2017

Af Team Rosendal

Traditionen tro var der arrangeret tur i og omkring Løgstør og omegn. Den 24 Juni 2017 var der mødt 35 veloplagte knallert kører op for at kunne køre de planlagte 70 km.

 

Efter aftale med vejrguderne skulle vejret være fantastisk hele dagen, og det var det.

 

Kl. ca. 9 om morgenen/ formiddag mødtes alle kørerne til hygge snak samt morgen kaffe og rundstykker – og morgen kage. Brian fortalte om dagens program, så alle vidste hvad der skulle ske. Alle var selvfølgelig meget spændt på om vejet nu også ville holde.

 

Kl. ca. 10 blev alle motorerne sat i gang, og alle kunne trille. Turen gik nordvest på til Rønbjerg havn. Under vejs på den planlagte rute vakte alle de smukke maskiner meget opsigt. Da der var stop på havnen, var der mange turister der lagde vejen forbi for at se og tage billeder af de herlige maskiner.

 

Der var indlagt flere ting som skulle opleves. Der var lavet aftale med en af de ansatte på ”Dan Kalk” i Løgstør om at vi kunne komme ind og se de store maskiner.

 

Efter en stor oplevelse gik turen mod Aggersborg, hvor vi skulle have frokost. Den bestod af de bestilte stjerne skud eller platter der var naturligvis en øl eller vand til efter eget ønske. Der var hele tiden en følge bil med, som havde øl/ vand med.

 

Turen gik herefter mod Næsborg kirke, gennem smuk og bakket natur. Flere af feltets maskiner kom på en prøve, da bakkerne skulle bestiges. Alle maskiner klarede det.

 

Ruten skulle køres videre mod Vilsted sø. De forbi passerende på ruten havde travlt da alle de to hjulede maskiner skulle ses og vinkes til.

 

Da følget holdte det sidste stop, kom der mange nysgerrige forbi. Her var der god mugelighed for en hyggesnak, både om maskinerne samt om vejret.

 

Regnen blev væk efter aftalen og ruten kunne afsluttes som planlagt. Vi endte i sommerhuset hvor der var opstart i morges. Der var serveret kaffe med det store kagebord.

 

Team Rosendal siger: Tak for en god dag… 🙂