Fredericia Bilmesse & Brugtmarked 2015

Af Ove Dürr Jensen

Aktivs debut på Bilmessen i Fredericia løb af stablen lørdag den 17. oktober 2015.

 

25 knallerter – den ene kønnere end den anden – var samlet til udstillingen, som skulle præsentere klubben på bedste vis og danne den faglige ramme for begivenheden.

 

Hele spektret i knallertens udvikling var repræsenteret. Fra Røvskubber over Wooler og Express til Kreidler, Honda og Zündapp. Mange ugers forberedelse i bestyrelsen til denne begivenhed kulminerede på dagen med en fantastisk opbakning fra publikum.

 

Med standen perfekt placeret tæt ved indgangen til hele udstillingen, var der blikfang for alle pengene.

Porsche, Mercedes og BMW er flotte repræsentanter for fin mekanik, meeeen – en knallert har alle motorinteresserede haft på et tidspunkt uanset pengepung i dag og det var i den grad trækplasteret, som fik mange af de besøgende hensat til drengedagene for snart mange år siden.

 

Det har været en stor fornøjelse at kunne promovere vor passion for et publikum, som vi normalt ikke er i kontakt med i det daglige.

 

En stor TAK fra bestyrelsen skal lyde til de af klubbens knallertentusiaster, som havde stillet deres køretøjer til rådighed til formålet. Det er vist ikke sidste gang vi laver denne øvelse. Og så løber messen endda over en hel søndag også.